Вече от няколко години си партнираме успешно с УНСС и

...
 Вече от няколко години си партнираме успешно с УНСС и
Коментари Харесай

Kaufland България дари средства за цялостно реновиране на обучителна зала в Университета за национално и световно стопанство

 „ Вече от няколко години си партнираме сполучливо с УНСС и катедрата по логистика. Благодарение на това партньорство дадохме късмет на млади експерти от висшето образователно заведение да започват кариерния си път в Логистичния център на Kaufland. Радвам се, че още един взаимен план с УНСС се трансформира в действителност. Надявам се посредством модернизацията на тази обучителна зала Kaufland да способства за по-приятното и дейно образование на студентите “, сподели Емил Димитров, началник „ Логистика “ в Kaufland България.
„ Катедра „ Логистика и вериги на доставките “ постоянно е работила в тясно съдействие с бизнеса в процеса на образование на бъдещите логистици за обвързването му с практиката. В лицето на Kaufland  ние открихме един постоянен, приближен сътрудник, който безрезервно и отговорно подкрепя целия образователен развой - присъединяване в занятията, визити в Логистичния център на Kaufland, менторство на студенти, стажантски стратегии и други на практика насочени начинания. Изразявам  благодарността на студентите и преподавателите от катедрата за реновирането на обучителната ни зала и имаме вяра, че в бъдеще ще имаме опция за реализирането и на други потребни действия “, сподели проф. доктор Мирослава Раковска, началник катедра „ Логистика и вериги на доставките “ и зам.-ректор на УНСС по образователната активност.
 Kaufland стана „ Най-зелена компания 2020 “ в България Kaufland стана „ Най-зелена компания 2020 “ в България
Kaufland България беше оповестена за „ Най-зелена компания 2020 “ на тазгодишната гала по награждаване в състезанието на b2b Me...
Благодарение на дарението обучителната зала беше напълно ремонтирана - сменени са подовата настилка, таванът, осветителните тела, климатикът и отоплителната система, бюрата и столовете.

Реновираната зала разполага с съвременно съоръжение - проектор и 10 преносимия компютър, които да улеснят студентите по време на техните лекции и при потребност от достъп до цифрови обучителни материали.
Модернизацията на залата е единствено част от устойчивото партньорство на Kaufland с УНСС в границите на дълготрайната политика на комерсиалната верига за основаване на по-силна връзка сред образованието и бизнеса в България. Веднъж годишно Kaufland организира „ Ден на отворените порти “ в своя Централен склад край гр. Стряма, като дава опция на близо 50 студенти от катедра „ Логистика и вериги на доставките “ в УНСС да посетят един от най-модерните логистични центрове в страната и да се срещнат от близко с процесите в него. Kaufland реализира и самодейността „ Директор Логистика за един ден “, в която студенти от катедрата по логистика имат опция да разработят и показват бизнес проблем в областта на логистиката. Благодарение на всички взаимни начинания сред катедрата и Kaufland към този момент няколко ученици на образователното заведение стартираха кариерата си в компанията. През 2019 година Kaufland беше общоприет спонсор и на първата научна и бизнес конференция по логистика и ръководство на доставките в УНСС.
 Kaufland провежда първи Фестивал на домашните любимци Kaufland провежда първи Фестивал на домашните любимци
На 4 октомври Kaufland България ще организира първия по рода си  Фестивал на домашните любимци. Събитието ще се организира от 10:00 до 1...
Като един от най-големите работодатели в България с екип от над 6 000 индивида, Kaufland осъзнава своята основна роля за кариерното развиване на младежите в страната. Компанията осъществя сполучливо редица кариерни стратегии за младежи. Вече трета година Kaufland организира своя максимален план за развиване на млади гении „ Управители на бъдещето “. Всяка година комерсиалната верига приема и своите дуални възпитаници, а сред 70 и 100 възпитаници минават през дългогодишната практикантска стратегия на компанията. От няколко месеца Kaufland започва и поредност безвъзмездни онлайн семинари под името We Know, You Grow, които целят да срещнат от близко младежи с работата в бранша за съвременна търговия и да им дадат на практика препоръки за възстановяване на техните личностни и професионални качества.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР